Přeskočit na obsah | Přeskočit na navigaci

Vyhledávání

Oznámení ohledně budovaného Centra Maják Ptyč

Jak již většina z vás zná, od roku 2005 se s maximálním nasazením věnujeme výstavbě a aktivitám bezprostředně spojených s Centrem Maják Ptyč, které mělo zastřešovat akce Avenny.

Dne 28. 2. 2013 nám byla na základě rozhodnutí firmy, jež je vlastníkem budovaného Centra, bez jakéhokoli předcházejícího upozornění, násilným způsobem a s okamžitou platností ukončena spolupráce na daném projektu s tím, že na firemní pozemky již nemáme ani právo vstupu.

Další osud projektu nám již není znám.

Vzhledem k tomu, že kvůli pracím na Majáku Ptyč jsme pozastavily veškerou aktivitu Školy zdraví a těla, a nyní nečekaně už naše práce na projektu Centrum Maják Ptyč skončila, zhodnotíme možnost a rozsah obnovení některých našich aktivit.

Není však jistá míra a rozsah obnovení našich aktivit v naší škole, protože pracujeme ještě na další aktivitě spojené s Avennou. Tato aktivita je z našeho pohledu prospěšnějí a důležitější, protože by umožnila zapojení šiřší veřejnosti ke studiu sebeuzdravování bez pomoci léků či vnějších pomůcek, a to v elektronické podobě.

Autor: Hanka Přádová, Katka Kuňová
Volně přístupný článek

Komentáře

[41] Iva Kotová

Milá paní Kuňová a milá paní Přádová,
nejdříve Vás obě co nejsrdečněji zdravíme a děkujeme za zprávu o Majáku.
Mrzí nás, co se přihodilo. Moc Vám přejeme, aby Vás to co nejdříve přestalo bolet a vrátilo se Vám v dobrém Vaše vynaložené úsilí, energie, čas i zkušenosti. Věříme , že Vám vše bude vynahrazeno.
Moc na Vás myslíme a přejeme Vám hodně radostí, pohody, spokojenosti, lásky, pevné zdraví a ať se vše daří.
Iva, Jiří a Martin s Halčou (s fenkou) Kotovi

Přidáno: 7. 6. 2013 9:06
[13] Mirka S.

Krásný den všem, kdo tyto stránky navštěvují a hlavně paní Kuňové a Přádové,
dlouho přemýšlím, jak napsat, co cítím ohledně výše uvedených změn. Když jsem četla výše uvedený článek, byla jsem fakt šokována. Často jsem myslela na to, jak bude asi Centrum Maják vypadat a každým dnem jsem očekávala zprávu, že už je Centrum hotové. Zpráva o změnách byla fakt nečekaná. O to horší to muselo být pro paní Kačenku a Haničku, které podle mě do toho vložily velký kus života hlavně kvůli tomu, aby pomohly zlepšit svět. Už jistě vědí, proč se to tak stalo a proč jim přišla do cesty tato velká zkouška. Jsou už hodně duchovně daleko, a proto jim musela přijít jim přiměřená zkouška.
Paní Katko a Hanko, píši tento komentář, abych vám vyjádřila pochopení a podporu v tom, co děláte. Je mi jasné, že nepřestanete a už určitě něco nového vymýšlíte. Už se moc těším, co to bude. Zatím jsem se nesetkala s žádným jiným učením nebo léčením, které by se tolik přiblížilo Pravdě, jako to vaše.
Snad můj komentář dává smysl. Dlouho chodím na tyto stránky, ale ještě nikdy jsem nic nenapsala. Tohle je poprvé. Rozhodla jsem se "vylézt z ulity" a podpořit Avennu, aby nás bylo víc.
Mirka

Přidáno: 16. 4. 2013 10:29
[9] Petra H.

Dobrý den paní Míšo,
potěšilo mne, že Vás moje myšlenka zaujala. Pak bychom tedy tomu nápadu mohly jít společně naproti. Co například setkání na nějaké příjemné restaurační půdě? Třeba někde v centru Prahy. Možná se k otevřené nabídce ještě někdo další přidá...
Mějte se pěkně.
Petra H.

Přidáno: 20. 3. 2013 22:15

Tento komentář je reakcí na [5] Míša Kopová

[8] Hana Latyn
Doufam, ze se opet uvidime!

Vazena pani Katko a pani Hanko,
take je mi lito, ze to co jste po nekolik let budovaly tak nahle prasklo. Take verim jak nekolik pani prede mnou, ze je to cesta k tomu lepsimu. A tajne...verejne doufam, ze Vas zastihnu pri me kratke ceste do Evropy v tomto lete. Vase skola a uceni se mi zapsalo pod kuzi a casto mi moc pomaha. Preji Vam moc a moc energie na opravdove projekty pro opravdove lidi :) Mam radost z toho jak krasne plujete dal zivotem. Nejsou to prekazky, jsou to krizovatky. Muj partner me naucil, ze to co se da zaplatit penezi neni problem, je to jen nakladova polozka. Jsem moc vdecna a stastna, ze pokracujete dal a moc doufam, ze Vas uvidim!!!! Zdravi Hana ( uz ne Wilson:) a deti Filipek a Lillynka :)

Přidáno: 18. 3. 2013 13:41
[7] Vlaďka Komlová

Dobrý den paní Katko a paní Hanko.
Též děkuji jako všichni ostatní za informaci ohledně projektu Maják Ptyč.
Informace mě překvapila a okamžitě jsem si vzpomněla jak jste nás učily,že vše co se nám děje má svůj hlubší důvod a že nám jsou do cesty dávány stále nějaké úkoly,abychom se posunuli dopředu.
Tento úkol je pro Vás jistě nezvyklý,možná je tam mezi řádky nějaká zprávička i pro nás a tak Vám nadále fandím a držím palečky v další Vaší aktivitě.
Hezké předjarní a už skoro jarní dny přeje Vlaďka Komlová :-)

Přidáno: 18. 3. 2013 11:45
[6] Jana Kubíčková
stará moudrost

praví, že něco zlé, k něčemu dobré!
Milá paní Haničko a milá paní Kačenko,
nebuďme proto smutné. Jistě zase škola života pro nás všechny. Bez více informací, pro mě jak blesk z čistého nebe.... přeji Vám, sobě i všem ostatním, kdo mají zájem, ať se zase něčím poučíme. Držím palce a přeji ZDAR všem Vašim aktivitám.
Jana Kubíčková

Přidáno: 17. 3. 2013 16:12
[5] Míša Kopová

Dobrý den Petro,
to, že bychom se sešli je dobrý nápad. Taky jsem na to myslela. Myslím, že by nás to obohatilo....;-)
Hezké dny.
Míša

Přidáno: 17. 3. 2013 10:03

Tento komentář je reakcí na [4] Petra H.

Na komentář reagoval [9] Petra H.

[4] Petra H.
Pokračování...

Dobrý den paní Kuňová a paní Přádová,
také jsem v poslední době občas přemýšlela , jak je to asi s Majákem daleko. A i mě vaše sdělení překvapilo. Tato varianta "pokračování" poněkud přesáhla směr mého uvažování. Na druhou stranu jsem ráda, že bude třeba reálné obnovit nějaké aktivity spojené s Avennou. Za sebe bych byla moc vděčná za občasnou možnost osobních konzultací a přednášek v jakékoli formě. Přes všechny nesmírně užitečné a využívané informace mám přeci jen sem tam pocit, že se mi v tom životě daří se někdy i tak trochu ztrácet.
Přišla mi na mysl eventuální příležitost nějakého společného setkání dřívějších účastníků. Mohlo by být zajímavé dozvědět se, jak kdo s "vkladem" naložil, i když už od posledních přednášek uběhlo několik let. Posílám toto téma do případné diskuze.
Mějte se hezky.
Petra H.

Přidáno: 12. 3. 2013 18:54

Na komentář reagoval [5] Míša Kopová

[3] Iveta Slámová
Proč po tak dlouhé době

Skutečně Vám ukončili spolupráci?
Proč bylo tak dlouhou dobu ticho po pěšině?
A proč nikdo o té ,,normální" stavbě nemohl mluvit?

Jsem jen

Zvědavá čtenářka

Přidáno: 12. 3. 2013 12:49
[2] Jana K.

Mnohokrát děkuji za Vaše vyjádření k Majáku Ptyč. Opět se mi potvrdilo, že pokud se člověk ptá, tak se také dozví. Už delší dobu jsem si pokládala otázku jak je to s výstavbou Majáku Ptyč. Je smutné, že takto dopadl projekt, kterému jste věnovaly tolik času a úsilí. Na druhou stranu se těším na Vaše další aktivity, které mi moc chyběly. Přeji hodně štěstí v další činnosti. Jana K.

Přidáno: 11. 3. 2013 20:37
[1] Iveta Nejedlá

Milá pani Katko a milá pani Hanko Přádová,
děkuji vám za zprávu ohledně změn, které se přihodily. Tyto informace mne zpočátku trochu zaskočily. V hlavě my vyvstala hlavní otázka „Proč a proč zrovna jim se toto stalo?“. Nejvíce mne však mrzelo, že jste celé této aktivitě věnovaly velikou spoustu úsilí, víry a času. A nakonec, když už by to pomalu mohlo začít nést své „ovoce“, tak je všechno převráceno.
Vzhledem k tomu, že jsem již mnohokrát mohla na vlastní kůži poznat, jak skvěle fungují Vesmírné zákony, nepochybuji o tom, že je to takto dobře. Já sice nemám informace, co se na pozadí celého projektu dělo, ale věřím, že pro něco důležitého to takto muselo být.
Každopádně na vás obě moc vzpomínám a moc vám přeji odpočinek od všech těžkostí a nepříjemností, které vám celá tato rozsáhlá akce a její podivný konec, přinesla. Přeji Vám, ať se vám daří vše další, pro co se rozhodnete. Moc se těším na vaše další aktivity, kterým velmi fandím .
Iveta Nejedlá

Přidáno: 11. 3. 2013 19:28

Nový komentář

Bez práce nejsou ...

 

Prosíme vás, abyste komentáře psali v souladu s dobrými mravy.
Nevhodné komentáře budou zablokovány.

Internetové adresy začínající http://, https:// a ftp:// budou převedeny na odkazy.

Tučné písmo můžete vložit pomocí [b]text[/b], pro kurzívu použijte [i]text[/i].

Přihlášení

Uživatel: Nepřihlášen

Registrace

PŘÍBĚHY ZE ŽIVOTA S RADAMI OD KAROLÍNY

Karolína je literární postava, které vdechly život Hana Přádová a Katarína Kuňová.

Po vzoru svých autorek se Karolína věnuje psychosomaterapii.

Příběhy vás zavedou do jejího studia, kde poskytuje konzultace svým pacientům
a zazní v nich mnoho zajímavých rad, které vám mohou změnit život k lepšímu.

| Nahoru | Mapa stránek