Přeskočit na obsah | Přeskočit na navigaci

Vyhledávání

Oznámení

Bohužel vám musíme oznámit, že z důvodu změny zákona o poskytování zdravotních služeb jsme nuceny naši dosavadní činnost v současné podobě ukončit.

Dle našeho názoru tento zákon výrazným způsobem zasahuje do svobodné vůle člověka. Tím, že tento zákon „likviduje“ jakýkoli způsob alternativní léčby, nemocnému člověku nebude zbývat prakticky nic jiného, než podstoupit léčbu klasickou medicínou.

Byť s tím zákonem nesouhlasíme, musíme se mu podřídit. Musíme tedy „zmrazit“ tento náš web, zavřít nás Obchůdek s nahrávkami našich přednášek a zcela uzavřít námi vybudovanou Školu zdraví těla i duše.

Bohužel už ani nemůžeme spustit nový webový projekt, na kterém jsme usilovně pracovaly a které je téměř hotový. Jen pro zajímavost, měla to být jakási encyklopedie příčin nemocí podle Avenny.

Pro tento rok však pro vás chystáme novinky.
Budeme vás o nich informovat prostřednictvím tohoto webu.

Hanka Přádová a Katka Kuňová

Autor: Hanka Přádová, Katka Kuňová
Volně přístupný článek

Komentáře

[8] Zdenka Hulínová

Dobrý deň, pani Kuňová a pani Přádová. Veľmi pekne Vám ďakujem za všetko poznanie. Kto má čo povedať, ten povie a kto má počuť, ten počuje.
Srdečne Vás pozdravujem.
Zdenka

Přidáno: 24. 6. 2015 9:18
[7] Inga B

Zdravím Katku aj Hanku zo Slovenska.

Na Slovensku zatiaľ taký zákon nebol schválený (alebo aspoň ja o tom nie som informovaná). Vydajte knihu na Slovensku (aj tak väčšina českých malovydavateľov vydáva kvôli cenám knihy na Sk) a knihu si budeme môcť kúpiť na Slovensku aj aj záujemcovia v CZ. Verím, že dobrá kniha bude dobre predajná aj s prípadnými vyššími nákladmi na poštovné (aj to sa dá ošetriť). Teším sa na Vašu tvorbu a veľmi ju oceňujem. Prajem veľa síl.

Přidáno: 14. 4. 2015 13:55
[6] Iva Kotová

Milá paní Katko a milá paní Hanko,
chtěli bychom Vám vyjádřit podporu, obdiv a uznání Vaší práce. Moc Vám děkujeme za Vaše články, které jsou pro nás potěšením a návodem, jak jít správnou cestou.
V dnešní době schválit takový zákon?!! Vůbec jsme neměli tušení, že se něco takového chystají schválit - myslíme si, že to byl úmysl, aby moc lidí nevědělo. Doufáme, že své rozhodnutí přehodnotí a úplně nejlépe vezmou zpět.
Přejeme Vám ať se vše daří, těšíme se na vše , co připravujete a držíme Vám všechny palce.
Iva, Jirka a Martin Kotovi

Přidáno: 27. 2. 2015 8:25
[5] Žaneta

Dobrý den paní Kačenko a paní Haničko.
Je mi smutno z toho co píšete.
Bohužel má to asi tak být. Nejspíše dochází vše tak daleko, že si my lidé máme vyzkoušet porovnání - jaké to je žít a rozhodovat se svobodně podle nejlepších a nejspravedlivějších rad, které nám dáváte nebo jaké je žít pod nátlakem, lží a manipulací, která na světe " vládne " Je to smutné...
Je mi smutno i vůči vám. Vím kolik toho máte co říct, jak moc pomáháte, kolik času a úsilí svému poslání věnujete, že vás to naplňuje...Mrzí mě to moc.

Přeju vám hezké dny plně nadějí a i já věřím, že váš čas přijde. Sama za sebe se vynasnažím udělat maximum, abych tomu byla nápomocna.
Děkuju vám i za tento váš článek, vaše oznámení a moc vám držím palečky, ať se vám daří a ať neztrácíte naději. Už poněkolikáté jsem měla možnost se přesvědčit, že vaše rady, to co nám dáváte, je opravdu nejcennější a že to funguje. A pokud se člověk vašema radama řídí, chce a cítí to - život je pak úplně jiný- má smysl a je naplněný. Děkuju vám. Myslím na vás.

Přidáno: 23. 2. 2015 11:34
[4] Pavel Šindelář

Dobrý den paní Přádová a paní Kuňová, děkuji za to, že jste se o své znalosti a zkušenosti dělily s ostatními lidmi a cítil jsem z Vašeho psaní spoustu pozitivní energie a hlavně upřímnost, které si moc vážím. Vše co píšete také tak cítíte a děláte to pro dobro lidí, děláte to s čistým svědomím. Z Vašich článků jsem hodně obohacen a naplněn a budou mi Vaše články chybět. Vaše encyklopedie příčin nemocí mě velmi zajímá a doufám, že budu mít někdy tu možnost si jí přečíst.:-) Přeji Vám krásné dny...:-)

Přidáno: 21. 2. 2015 19:41
[3] Irena Swaczynová
Encyklopedie příčin nemocí

Dobrý paní Přádová a Kuňová, budu se těšit na Vaše další aktivity, ale hlavně na Encyklopedii příčin nemocí.
Věřím, že tento zákon je jen dočasný :-) a nebude mít dlouhého trvání.
Přeji hodně štěstí
Irena Swaczynová

Přidáno: 20. 2. 2015 17:59
[2] Helena Luk.

Dobrý den,

mrzí mě, že se Vaše úsilí nepotkalo s úspěchem. Vaše rady pomáhají, ale klasická medicína vydělává...Je mi z toho smutno.
Zmíněnou encyklopedii bych si nesmírně ráda pořídila. Věřím, že na ni jednou dojde :-)
Jsem nadšená, že jste stále plné elánu pro další projekt. Obdivuji Vás za to a moc se na zmíněné novinky těším.
Srdečně
Helena Luk.

Přidáno: 19. 2. 2015 14:59
[1] Marie Psotná
Dnešní svět

Dobrý den paní Přádová a paní Kuňová, velmi mě mrzí skutečnost, o které se zmiňujete. Věřila jsem, že se vaše činnost znovu rozproudí naplno a že se budeme těšit z vašich schopností.
O tom zákoně jsem slyšela a vadí mi, jaká manipulace prorůstá naší společností. Není to bohužel jen o alternativní léčbě, ale i dalších diskutovaných oblastech, kde většinou nevyhrává svoboda a zdravý názor, ale vidina zisku a ovládaní společnosti již předem stanoveným směrem.
Chápu, že tato skutečnost vás "dotlačila" k rozhodnutí, které zde zveřejňujete a stále věřím, že se v budoucnu události vyvinou tím lepším směrem a znovu o vás uslyším:-).
Přeji vám svobodné dny...

Ps: encyklopedie příčin nemocí mě velmi zajímá:-)

Přidáno: 19. 2. 2015 14:41

Nový komentář

Bez práce nejsou ...

 

Prosíme vás, abyste komentáře psali v souladu s dobrými mravy.
Nevhodné komentáře budou zablokovány.

Internetové adresy začínající http://, https:// a ftp:// budou převedeny na odkazy.

Tučné písmo můžete vložit pomocí [b]text[/b], pro kurzívu použijte [i]text[/i].

Přihlášení

Uživatel: Nepřihlášen

Registrace

PŘÍBĚHY ZE ŽIVOTA S RADAMI OD KAROLÍNY

Karolína je literární postava, které vdechly život Hana Přádová a Katarína Kuňová.

Po vzoru svých autorek se Karolína věnuje psychosomaterapii.

Příběhy vás zavedou do jejího studia, kde poskytuje konzultace svým pacientům
a zazní v nich mnoho zajímavých rad, které vám mohou změnit život k lepšímu.

| Nahoru | Mapa stránek