Přeskočit na obsah | Přeskočit na navigaci

Vyhledávání

Úvod » Články » Novinky » Vánoční a novoroční přání 2009

Vánoční a novoroční přání 2009

Po roce zase přichází vánoční čas a my vám přejeme:

Pod stromečkem dárky, co duši pohladí,
okolo sebe rodinu a přátele, co nikdy nezradí,
zdokonalení se krůček - ke šťastnosti skok,
nádherné Vánoce a přínosný nový rok.

Hanka Přádová a Katka Kuňová

Autor: Hanka Přádová, Katka Kuňová
Volně přístupný článek

Komentáře

[19] Tiffany Perio

Komentář je v rozporu s dobrými mravy a proto byl zablokován.

Přidáno: 19. 3. 2012 17:58
[18] Alena Jílková
Paní Klecánkové

Dobrý den, paní Klecánková,

ztotožňuji se se vším, co napsala paní Žaneta, pan Robert a paní Jarka, lépe a výstižněji bych to nenapsala. Paní Kuňovou a paní Přádovou znám téměř deset let a mé zkušenosti jsou zcela odlišné od Vašich. Jsem vděčná za veškeré informace, kterých se mi dostalo, a za učením paní Kuňové a paní Přádové stojím.

Ve svých komentářích píšete, že sledujete aktivity paní Kuňové a paní Přádové už léta a varujete před nimi návštěvníky těchto stránek. Používáte tak silná slova jako zapletení se do velmi nebezpečných osidel (sekty), zrůdné aktivity, manipulace, sladká chuť moci, přebujelé ego, atd.

Dovolte mi se Vás zeptat nakolik znáte informace z přednášek paní Kuňové a paní Přádové, že je takto hodnotíte? Proč máte potřebu to dělat a co Vás vede k takovému očerňování a až morální diskreditaci lektorek, jejichž slova navíc překrucujete.
Lektorky na přednáškách nemanipulovaly ani nikoho nelákaly do osidel, jen sdělovaly lidem, jak se zorientovat v dnešním uspěchaném světě, jak se postavit ke svému životu a zlepšit své zdraví. Sdělovaly lidem pravdu o tom, že každý člověk je zodpovědný za svůj život, jak konečně praví i staré přísloví, že každý sklízí to, co zaseje. Máte z toho pocit manipulace? Nebo se Vám tyto informace nelíbí a máte proto potřebu paní Kuňovou a paní Přádovou znemožňovat?

Alena J.

Přidáno: 8. 12. 2010 16:45
[17] Žaneta

Dobrý den, pane Roberte

Myslím, že chyby děláme skoro všichni, jen záleží na tom, jak se k nim postavíme. A Vy jste se zastal,ozval jste se proti něčemu, co ( podle mého názoru ) není v pořádku, což mi přijde úžasné a v dnešní době velmi statečné.
Tak nevěšte hlavu a jen tak dál :-)

Přidáno: 16. 11. 2010 20:23

Tento komentář je reakcí na [16] Robert Hrubý

[16] Robert Hrubý

Dobrý den paní Žaneto,

děkuji za podporu:-) Možná bych s odstupem času pár drobností napsal jinak (hlavně bych opravil ty chyby v textu:-)), ale obecně si stojím za tím, co jsem napsal. Bohužel taky mnoho věcí nedělám dokonale, ale myslím, že v tomto případě už byla mírová cesta překročena (a to možná několikrát). Každý (i pí. Klecánková) má prostě svůj vývoj a kdovíco jsem dělal já sám v minulých životech. V tomhle směru i tom současném už jsem udělal spoustu chyb:-(

Mějte se moc pěkně
Robert Hrubý

Přidáno: 15. 11. 2010 18:55

Tento komentář je reakcí na [15] Žaneta

Na komentář reagoval [17] Žaneta

[15] Žaneta

Dobrý den, pane Roberte

Váš příspěvek se mi velmi líbí a souhlasím s Vámi. Myslím, že jste to vyjádřil velmi trefně.

Přeju Vám hezké dny :-)

Přidáno: 15. 11. 2010 8:44

Tento komentář je reakcí na [14] Robert Hrubý

Na komentář reagoval [16] Robert Hrubý

[14] Robert Hrubý

Paní Klecánková, čekal jsem, že zas něco napíšete a "nezklamala jste mě". Teď vystupujete pod jménem www.sekty.cz? Já jenom, abych věděl.

Že vám spílám? To bych k vám musel cítit nějaké negativní emoce a to si nefandětě, zas tak důležitá pro můj život nejste.

Agrese? Ano, napsal jsem to dost tvrdě. Ale na dobré slovo neslyšíte a měl jsem pocit, že už je třeba narovinu říct, o co tady podle mého názoru jde. Koneckonců jste v téhle oblasti už na žačátku nasadila dost vysokou laťku a jak se říká:" Na hrubý pytel hrubá záplata" a nějak nevidím důvod proč s vámi dále jednat v "rukavičkách". Poprvé jsem vám v klidu napsal svůj názor na Avennu, a ten jste překroutila.

Tím, jak se tady prezentujete, o sobě vypovídáte víc než možná tušíte. Sice tady pod závojem "dobrého úmyslu" říkáte, že vám jde o to, aby ostatní nebyli nešťastní, ale bohužel neštastná jste hlavně vy. Štastný člověk nemá potřebu se uchylovat k praktikám vašeho stylu.

Na vás platí jenom jediné a to je ignorovat vaše příspěvky. To taky od teď udělám.

Robert Hrubý

Přidáno: 9. 11. 2010 23:06

Tento komentář je reakcí na [13] www.sekty.cz

Na komentář reagoval [15] Žaneta

Vážení,
spílání a agrese pana Hrubého jenom barvitě dokreslila hrozby tohoto začarovaného kruhu.
Pokud jste nešťastní a bezradní příbuzní i pokud jste „odpadlíci“, existuje pomoc. Neváhejte ji využít
http://www.sekty.cz/www/...=poradna
Hodně štěstí!

Přidáno: 9. 11. 2010 9:40

Na komentář reagoval [14] Robert Hrubý

[12] Robert Hrubý

Paní Klecánková, reagovat na vaše příspěvky nemá moc smysl, protože chcete slyšet jenom svou pravdu a ze svých stanovisek pravděpodobně neustoupíte. Mohl bych tady napsat dlouhosáhlou stať, proč si myslím, že nemáte pravdu, ale omezím se pouze na pár poznámek.

Moc nerozumím tomu, proč na tyto stránky vůbec chodíte, když vám Avenna evidentně nevyhovuje. Pokud si o něčem myslím, že je to zrůdné, laciné, ubohé a přeslazené, jak píšete, tak nevím, proč bych tím ztrácel čas. Někomu vyhovuje Avenna, někomu třeba Budhismus, někomu tenis, někomu hokej. Každý má možnost svobodné volby. To je jako bych měl partnerku, o které si budu myslet, že je zrůdná, laciná a nevím co ještě, ale žil jsem s ní dál. Pravděpodobně bych začal hledat někde jinde, pokud bych nebyl masochista. Internet má milióny stránek, třeba existují některé, které vás osloví. Musím říct, že máte výdrž, chodit už téměř rok na stránky, o kterých si myslíte, že jsou hloupé a reagovat na příspěvky lidí, o kterých si myslíte pravděpodobně to samé.

Ať už někdo věří na něco vyššího nebo ne, existuje jedno pravidlo. Nekvalitní věci dříve nebo později vždycky zaniknou. Kvalitní zůstávají, bez ohledu na to, jestli s tím jak říkáte bojujete nebo ne. Dovolím si tvrdit, že Avenna prokázala svoji kvalitu, už jenom z toho důvodu, že má více a více posluchačů, má prokazatelné výsledky, mnoha lidem pomohla, a to co lektorky říkají prostě v praxi funguje.

Byl jsem také zrovna na přednášce kam přišel pan Doležal a mám stejné poznatky jako paní Jarka. Shodou okolností jsem byl také v rámci jednoho festivalu na besedě s panem Doležalem. To je téma na samostatnou slohovou práci. Jedna z věcí, kterou mě skoro šokoval bylo, že při psaní většiny článků, jak říká, kouří marihuanu. No myslím, že obsah i forma těchto článků tomu odpovídá. To je jako kdyby silný alkoholik chtěl psát odborné statě. Skoro se domnívám, že vzhledem k tomu, že se neustále o jeho článek opíráte a používáte dost podobné argumenty, máte na vzniku tohoto dle mého názoru minimálně zkresleného a nepravdivého článku svůj podíl.

Vy nechcete hledat pravdu. A už vůbec poctivě nebojujete, jak píšete. Když pominu slovo boj, tak o poctivosti z vaší strany se nedá mluvit. Několik lidí vám tady konkrétně napsalo, proč Avenně věří, a jak jim konkrétně pomohla. Vy jste sem obrazně řečeno pouze "vylila kýbl špíny". Vaše argumenty jsou pouze obecného charakteru ony jsou špatné, zrůdné, lačné po peněžích a nevím co ještě. Není tady jediný konkrétní argument, o kterém by se dalo diskutovat, jako např. lektorky řekly to a to a není to pravda, tady mám důkaz,nebo např. chtěly, abych jim dala několik tisíc, jinak že mě budou např. vydírat. Ono asi nic takového nebylo, že? Mě tedy vůbec není jasné, co se vám stalo, co vám kdo udělal a proč takovou štvavou kampaň vedete. Po ostatních chcete, aby si odpovídali na vaše otázky. Vy už jste si na ně upřímně odpověděla? Odpověděla jste si na to, co vám dal a vzal tenhle "poctivý boj"? Nechcete prostě jenom škodit?

Robert Hrubý

Přidáno: 8. 11. 2010 1:29

Tento komentář je reakcí na [11] Janette Klecánková

[11] Janette Klecánková

Vážená paní Jarko,
děkuji za váš opravdu dlouhý příspěvek. Ale ani vy asi nehledáte odpovědi na těch pár základních kritických otázek. A ještě se nabízejí otázky další.
Proč oslovujete dospělé ženy jako batolata?
Proč kritikům podsouváte závist?
Moc zdravím a přeju hodně zdraví
Janette

Přidáno: 2. 11. 2010 15:54

Tento komentář je reakcí na [10] Jarka

Na komentář reagoval [12] Robert Hrubý

[10] Jarka

Dobrý den pani Klecánková,
navštívila jsem přes 60 přednášek Kačenky a Haničky, několik dalších přednášek mám na CD a ještě jsem navštěvovala jeden rok školu zdraví těla. A pořád nemohu při čtení vašich komentářů přijít na to, kde jste sebrala ty poznatky, které Vás nutí poctivě bojovat proti zrůdnému chování těchto dam.
Píšete, že se brání tomu, aby o nich napsali novináři. Byla jsem na přednášce, kdy se ve dveřích objevil pan F. X. Doležal z Reflexu. Na krku měl fotoaparát a chtěl fotografovat, což si paní Kačenka nepřála a pozvala ho dál. Pokud budu chtít o něčem psát a on přišel evidentně psát o sektě jsem přesvědčena o tom, že by si měl alespoň jednu přednášku vyposlechnout. On ale uraženě odešel, možná, že už mu to stačilo, že viděl dost. Možná, že se bál aby nepodlehl vlivu té strašné sekty. A tak vyšel v Reflexu článek. Jak byl ve Vysočanech - já byla ve Vršovicích, jak si každý zakoupil vstupenku v recepci - já a všichni ostatní jsme ji kupovali před vstupem do sálu, jak za řečnickým stolem seděla načesaná od holiče dáma - vlasy si Kačenka krásně prsty prohrabává a pan Doležal jí je opravdu může závidět, A v sále sedí milionářské manželky a před sebou mají noteboky. Zapoměl, že tam byli lidé všech generací a obou pohlaví. Jen ten notebok jsem tam nikdy kromě u přednášejících neviděla, ale mám brýle.
Když jsem viděla nedávno pana Doležala u pana Krause nedivím se, že se bojí další závislosti.
A co se týče pohrdání Kačenky medicínou? Kdyby jí pohrdala, myslíte, že by Avennitkám schválila operace?
Já Vám ale uvedu svůj příklad. Měla jsem úplně oloupané nehty a na palci nehet od lůžka rozpůlený. A lékařka mi řekla, že se to nikdy nespraví a na nádobí a praní ať používám rukavice - bavlněné i gumové. Dnes mám všechny nehty krásné, lůžko zahojené. Musím říci, že dříve než jsem poznala Avennu, ale dnes vím, co jsem změnila, aby k tomu došlo. A měla jsem alergii na sluníčko, podle Avenny jsem změnila co jsem měla a už nepotřebuji ani krémy s UV faktory.
A co se týče té sektářské manipulace před kterou nás chcete tak vehementně bránit, tak poslední přednáška byla na konci roku 2008 a konzultace jsou také zrušené, tak nerozumím tomu, proč jste začala s tou naší obranou až po roce a půl.
Myslím si naopak, že jsme měli po tuto dobu čas vstřebat pravdy, které nám Kačenka s Haničkou předaly na přednáškách, a že jistě nám mají ještě co říci. V této pauze, kterou nám poskytly jsem se měla možnost seznámit ještě s jinými učeními, která jsem sama aktivně nevyhledávala a musím říci, že Avenna stále vede. Ale myslím paní Klecánková, že máte ještě široké pole působnosti, než všechny zbloudilé ochráníte. Jen těch věštců co je jich kolem nás. Jen to neberte přes peníze, vypadá to potom trochu jako závist.
Jarka

Přidáno: 18. 10. 2010 21:08

Tento komentář je reakcí na [9] Janette Klecánková

Na komentář reagoval [11] Janette Klecánková

[9] Janette Klecánková

Dobrý den pane Hrubý,
právě proto, že aktivity těchto žen sleduji již léta a snažím se proti jejich neblahému vlivu poctivě bojovat, málokterý výrok mi unikne. Děkuji za váš názor a věřím, že stále zůstanete lidsky nad věcí a nepodlehnete jim.
S pozdravem
Janette Klecánková

Přidáno: 24. 8. 2010 12:34

Na komentář reagoval [10] Jarka

[8] robert hruby

Dobrý den paní Klecánková Jane i Jantte (nevím jestli jste stejná osoba),

nechci tady obhajovat ani pí. Kuňovou ani pí. Přádovou. Myslím, že kdyby měly potřebu reagovat, udělaly by to samy. Ani Vám nechci brát Váš názor. Jenom chci říct, že jsem nikdy neslyšel od lektorek věci jako spravedlivá odplata za naše hříchy v minulém životě, že okolní svět je pro mě nepřátelský a další věci, které píšete. Nechci se Vás dotknout, ale píšete, že jejich aktivity sledujete již léta. Já také a já znám jinou pí. Přádovou i pí. Kuňovou něž tady popisujete.

Robert Hrubý

Přidáno: 23. 8. 2010 21:59

Tento komentář je reakcí na [7] Janette Klecánková

[7] Janette Klecánková
Osidla

Vážená paní,

Bohužel již jste se zapletla do těchto velmi nebezpečných osidel. Prosím, nenechte si vnutit přesvědčení, že okolní svět je k vám nepřátelský, vaši blízcí vám lžou, že teprve tyto dvě ženy vás naučily být lepším a vnímavějším člověkem – a nakonec, že dobře se cítíte jenom mezi Avennity. To je jasný cíl jejich manipulace, a to považuji za skutečně zrůdné.

Zapojte svůj rozum i cit a klaďte si kritické otázky:
Proč to paní Katarína Kuňová a Hana Přádová dělají?
Jaký je jejich vlastní osobní život?
Jaký je ekonomický model jejich podnikání?
Jaké majetky vlastní a jak k nim přišly?
Jak se chovají k lidem, kteří jim kladou kritické otázky?
Jak se chovají k lidem, kteří se od nich chtějí odtrhnout?
Proč budí v lidech pocity viny zrůdnou teorií, že „všechno zlé, co se nám děje, je jenom spravedlivá odplata za naše hříchy v minulém životě“?
Na základě čeho tak pohrdají staletími a tisíciletími poctivě nabývanými zkušenosti západní i východní medicíny, považují je za „podvod na lidech“?
Proč se zatím nenašel žádný nezávislý novinář, kterého by považovaly za dostatečně seriózního a dovolily mu podrobnou reportáž?

Hlavně jim nepředávejte žádné vyšší finanční částky, a už vůbec ne majetek, i když máte asi momentálně s vlastní rodinou těžkosti. V případě potřeby si obraťte na linku pomoci obětem sekt, snadno ji najdete v každém seznamu. Případně si přečtěte některou z knih pana Zdeňka Vojtíška, vysokoškolského pedagoga, religionisty, který se dlouhodobě zabývá především studiem kultů, sekt a nových náboženských hnutí. Snadno na něj najdete i osobní kontakt.

Přeji hodně štěstí a zdravím vás
Janette Klecánková

Přidáno: 23. 7. 2010 9:22

Tento komentář je reakcí na [6] Žaneta

Na komentář reagoval [8] robert hruby

[6] Žaneta

Dobrý den, paní Klecánková

už je to několik týdnů co jsem si přečetla Váš komentář a pokaždé, když zasednu k internetu, zvědavě se dívám i na tento web, jestli Vám na Váš příspěvek již někdo odpověděl. A zatím nikdo. Neznám z jakých důvodů nikdo nereaguje, přesto chápu, že je Váš komentář zatím bez reakce.

Celé týdny co jsem si Váš článek přečetla mám potřebu zareagovat. Jen jsem si říkala, jak na to, co Vám napsat, abyste nemávla rukou a neřekla si něco v tom smyslu, že jsem další ovečka, fanynka Avenny ....

I já znám paní Kuňovou a paní Přádovou již několik let a rozhodně nemám takové zkušenosti, jak Vy popisujete. Stále přemýšlím nad tím, jak jste napsala , že jsou skutečně zrůdné . Ale proč ? Za co ? Vždyt nám jen ukazují, jak se chovat slušně, nevnucují, nikam netlačí, jen nám ukazují možnost být lepšími, chovat se slušně k sobě, k lidem, ke zvířatům, přírodě,k věcem, planetě....Co je na tom zrůdného ? Říkám si, že přece to, že někdo někoho zavraždí, že pedofil ubližuje dětem, že lidé týrají zvířata, že někdo někoho znásilní, že si příbuzní v rodinách lžou ....to by se přeci spíše dalo nazvat jako zrůdné nebo snad ne ?

Znám paní Kuňovou a paní Přádovou již řadu let, jak jsem již napsala a vždy se ke mně chovaly a chovají slušně. Nelžou mi, řeknou mi pravdu, i přestože se mi nemusí líbit a vážím si jich za to. I přestože " pokrevně " nepatří do mé rodiny , jsou mi bližší než někteří mi příbuzní, známí, kamarádi,protože s nimi mám bohužel zkušenosti, že mi zalhali, manipulovali, pomlouvali, povyšovali se nade mnou....Kde je tedy chyba ? Myslíte si, že stále na straně paní Kuňové a paní Přádové ?

Vzhledem k tomu co jste napsala, myslím si, že Vás svým příspěvkem asi nepotěším . Neznám ani, jestli si můj příspěvek přečtete, jestli budete ochotná dočíst ho až do konce bez předsudků. Chtěla jsem Vám jen napsat, že si nemyslím, že to co píšete o paní Kuňové a paní Přádové je pravda. Mám s nimi rozhodně jiné zkušenosti než Vy a za ta léta co je znám, mám potřebu říct, že jsem lepším a vnímavějším člověkem a vím, že mě to vše naučily právě ony. Nenásilně, bez nátlaku, bez manipulace. Prostě mi daly jen možnost a já jí využila. Ostatně to může udělat každý z nás a porovnat, kdy se jim žilo lépe....

Nashledanou,

Přidáno: 9. 7. 2010 1:11

Tento komentář je reakcí na [5] Jane Klecánková

Na komentář reagoval [7] Janette Klecánková

[5] Jane Klecánková

Vážení návštěvníci těchto stránek,
Prosím, nezdá se vám, po přečtení pár teorií paní Katušky / Kačenky nebo Haničky, že jsou to laciné a dost ubohé triky? A kolem toho tolik přeslazeného... Někdo říká, že demaskovat hlupáka nedá ani tak moc práce, ale veleúspěšnost těchto paní mě děsí. Ony nejsou hlupačky, ony jsou neuvěřitelně zdatné manipulátorky. A evidentně je vede iluze výlučnosti, sladká chuť moci, a přebujelé ego.
Když nám někdo vnucuje, že nám vůbec nic nevnucuje, je na čase zpozornět. A nevadí, že to maskuje tunami notoricky známých skutečností. Je potřeba se ho rychle zbavit, protože mu jde jen a jen o lahodnou energii naší pozornosti. A samozřejmě o naše peníze.
Sleduji jejich aktivity už léta a podle mě jsou skutečně zrůdné.
Janette

Přidáno: 7. 6. 2010 16:00

Na komentář reagoval [6] Žaneta

[4] Marie Horneková
Vánoční čas

Dobrý den paní Haničko a paní Kačenko,

velmi Vám oběma děkuji za krásné přáničko, které mě pohladilo po duši. Přeji Vám i všem ostatním aby jste Vánoční čas prožili se šťastným úsměvem na rtech a pohodou ve tváři a ať si v příštím roce udržíte tu správnou vyváženost ve všem co děláte. Ať se Vám daří...

Majka Horneková

Přidáno: 20. 12. 2009 22:32
[3] Irena Křižová
Přání

Vážená paní Haničko, Kačenko.
Děkuji za pěkné Vánoční přání. I já Vám ráda přeju krásně prožité svátky Vánoční. Ať se Vám daří si splnit přání která máte.Mnoho štěstí. Drží Vám palce Irena Křížová.

Přidáno: 16. 12. 2009 10:59
[2] Žaneta

Dobrý den, paní Kačenko a paní Haničko,
děkuju vám za krásné veršované přání.

I já vám přeju krásné a veselé vánoce, at kolem sebe máte milé a upřímné lidi a at se vám daří lépe a lépe :-)

Mějte se moc hezky, Žaneta

Přidáno: 15. 12. 2009 22:02
[1] Tomašovičová Katarína

Děkuji za krásné přání,

a přeji také Vám o Vánocích a na Nový rok ,
každý okamih šťastný,
hodně lásky od srdca i dobré lidi kolem, k tomu pokoj v rodine a hojnosti všem

Přidáno: 13. 12. 2009 21:37

Nový komentář

Bez práce nejsou ...

 

Prosíme vás, abyste komentáře psali v souladu s dobrými mravy.
Nevhodné komentáře budou zablokovány.

Internetové adresy začínající http://, https:// a ftp:// budou převedeny na odkazy.

Tučné písmo můžete vložit pomocí [b]text[/b], pro kurzívu použijte [i]text[/i].

Přihlášení

Uživatel: Nepřihlášen

Registrace

PŘÍBĚHY ZE ŽIVOTA S RADAMI OD KAROLÍNY

Karolína je literární postava, které vdechly život Hana Přádová a Katarína Kuňová.

Po vzoru svých autorek se Karolína věnuje psychosomaterapii.

Příběhy vás zavedou do jejího studia, kde poskytuje konzultace svým pacientům
a zazní v nich mnoho zajímavých rad, které vám mohou změnit život k lepšímu.

| Nahoru | Mapa stránek